BUNNY Iž DA MÄNTõesti hea, et orgunnisid selle asja!
Ise sõita ei osanud, nagu näha. Süüdlaseks kindlasti minu ükskõikne suhtumine ja "
tagarattas" sõidustiil. Väheste võistluste võlu ongi see, et ei oska tegelikult lihtsaid kohti õige tehnikaga läbida või siis lihtsalt ühte däbi loovutada, et ikkagi LÄTLASTELE lutti panna. Nimelt sai kogu aeg PROOVITUD gäp'i vms. Üheski kohas ei olnud võistlusmoment, et küll ma nüüd näitan talle kuidas ma siit läbi nikerdan - jalaga või ilma. Pigem oli suhtumine selline, et mida sa jurad seal -
anna täiega peale ja tulista gäppi!Lisaks enda ebaõnnestunud sõidule oli huvitav näha Martini feilimisi, sest neid tavaliselt ju pole. Kuid siinkohal tuleb ikkagi mõista, et mees on väga pikalt trialist eemal olnud. Hendrik ei sõitnud vist üldse ja kahju, et Turu kohale ei tulnud, oleks kindlasti lõbusam ja ägedam olnud. Turu on mind tihtipeale EB'del paika ka pannud, et mida ma juran oma paugutamisega, et võtaks nüüd õige tehnika vms... Ja kui nüüd numbrilisi näitajaid (jõutõmme, side-hop'i kõrgus, gäpi pikkus, jne) siis
tmskike oleks pidanud ikka lätlased ära luttima, aga noh, kollektiivselt oli eestlastel paha päev ju

Ilmselt kõige enam jäi silma Kaarel (kui meie flatländi kuninga tüdruksõber välja jätta), nimelt kutil on pedal-up metsik, väga hea ratas ja tundub, et ka ratta kontroll väga hea. Mida ei ole on pohhuism. Kaarel, sa pead veidi bungestustrenni tegema, siis hakkad siin veel väga ilusaid sõidutükke näitama. Tee droppe ja vastikuid gäppe, mis kusagil kõrgel vms. Algul meetri kõrgusel, siis pooleteise ja siis kahe jne. Tead ju küll

Ahjaa, kas pilte ka kusagil on?
Roland klõpsis ju