Kopliwood järelkaja

Info kõigist ees olevatest trialiga seonduvatest üritustest

Kopliwood järelkaja

PostitusPostitas Henri. » 03 Juul 2010 21:03

Nonii. Üldiselt ütleks et väga mõnus üritus oli. Muusika, tantsutüdrukud :SHEIT: , rattad, mida veel tahta. :ffuume:

Rajad olid ägedad arvestades, et olid enamalt alustest kokku klõpsitud. Ja ringe ja radu oli täpselt piisavalt, et jõudis heas vormis ära sõita kõik, muidugi spordi omad olid kõvasti kergemad ka :D. Enda tulemusega muidugi rahul pole aga mis seal ikka. Kõige kergemal rajal suutsin traktorikummi peal ikka dabi võtta enamus ringidel. Siis osaliselt kivi rajal ei osanud absull ühest kivist üle ega ümber minna :D. Kiviskill on ikka jama ning "swapi speedtriali" rajal ei teagi mis jama oli. Lihtsalt swapid väikese kallakupealt tõmbasid alt.

Igatahes, pildid? keegi filmis ka?
Kasutaja avatar
Henri.

Images: 2

Re: Kopliwood järelkaja

PostitusPostitas karla/kaarel » 03 Juul 2010 21:16

kuuradi läbi võtis:D
suur tänu Bunnyle ja tema rahakotile kes selle triali osa ära korraldas :ffuume: :ffuume: :ffuume: :ffuume: :ffuume: :ffuume:

5+
Kasutaja avatar
karla/kaarel
niisama punane

Images: 12

PostitusPostitas Forest » 04 Juul 2010 17:58

Kuidas siis tulemused ka jäid?
-Audru Trials-
Forest

PostitusPostitas Henri. » 04 Juul 2010 21:10

Eliidis esimene oli Ansis, teine tmks, kolmas oli üks lätakas striidikaga vist. Spordis essa oli Roland, teine soomlane ja kolmas fatcat?
Kasutaja avatar
Henri.

Images: 2

PostitusPostitas kalm » 05 Juul 2010 16:57

MINUPOOLNE JÄRELKAJA.

üldiselt üritusega kui tervikuga jäin rahule.
korralduse poole pealt oli päris palju vigu ja läbi laske. kolmapäeva hommikul ei olnud mul veel ühtegi raja elementi.
Tundus et trial jääb ära. neljapäevaks olid olemas alused ja rehvid kuid puudus transport.
neljapäeval leidsin transpordi reedeks.
korralduse vead olid tingitud vähesest ajast ning töö mahust mis oli vaja teha.
radade pärast kartsin väga, sest ehitajatest olin ainus kes midagi trialist jagas.´
kutsusin veel kaarli laupäeva hommiku kohale radu kontrollima.
Meeldis see, et trialiste oli kokku lausa 15 ja kolmest riigist!!!! KÕVA

Üldiselt üldpilt meeldis mulle üritusel. Natuke häiris publiku vähesus.
EI NOH KÕVA!

PS! KUI KELLELGI ON VEOK MIS SUUDAB PEALE MAHUTADA 210 ALUST SIIS PALUN ANDKE KIIRELT TEADA!!!!
MTÜ Kränk
ekstreemspordi showd, üritused, klubi, team!
kalm

Images: 3

PostitusPostitas tmks88 » 05 Juul 2010 19:34

ma jäin suht rahule, sai jälle compi kogemust juurde
see suur gap mis seal yhes sectionis oli, peale compi proovisin sinna vahele minna nii et esiratas vastu seina ja niiiiiii lihtne oli seda nii teha aga noh polnud kogemust piisavalt ja compi ajal ei hakka proovima ka nii
aga jep kunn et lätlased ja soomlased kohal olid (somme pole vist kunagi eestis võistelnudki? va railtrialil)
suur kiitus bunnyle kes selle kõik ära suutis korraldada ja kui nii asjad edasi arenevad on meil varsti ametlikult eesti meistrivõistlused ka äkki :hullkana:
Pilt
tmks88

PostitusPostitas fatcat » 05 Juul 2010 23:04

Vägev oli jah, oleks kindad kaasas olnud siis oleks eksperdi radu tahtnud sõita, tundusid täiesti võimetele vastavad..minuarust spordi tasemele vastas ainult 1 rada, see kus oli vaja palju swape teha, kossuväljaku juures....ei meeldi mulle need tõksimise rajad, järgmine kord lähen klass kõrgemale (Y)
fatcat

Images: 1

PostitusPostitas qlobe/Raul » 06 Juul 2010 18:15

Vabandust, et ma ei saanud abiks tulla radade ehitamisel ja kohtunikuks. Mul oli tol päevadel palju tegemist.
Mingi võõras number oli mulle ka helistanud laupäeval ning eeldan, et tegu võis olla Kalmiga. Tagasi helistades mu telefon ei suutnud kõnet teostada :D

Raul
www.fitness.ee Tervis, jõud, ilu - kõik on siin!
qlobe/Raul

PostitusPostitas karl » 09 Juul 2010 22:30

lolz: - kaks posti tuli, muutsin selle ära, kerige ikka allapoole :)
Viimati muutis karl, 09 Juul 2010 22:32, muudetud 1 kord kokku.
What is not started today is never finished tomorrow, biatch.
Kasutaja avatar
karl
VEERAND-KUNN

PostitusPostitas karl » 09 Juul 2010 22:31

BUNNY Iž DA MÄN

Tõesti hea, et orgunnisid selle asja!

Ise sõita ei osanud, nagu näha. Süüdlaseks kindlasti minu ükskõikne suhtumine ja "tagarattas" sõidustiil. Väheste võistluste võlu ongi see, et ei oska tegelikult lihtsaid kohti õige tehnikaga läbida või siis lihtsalt ühte däbi loovutada, et ikkagi LÄTLASTELE lutti panna. Nimelt sai kogu aeg PROOVITUD gäp'i vms. Üheski kohas ei olnud võistlusmoment, et küll ma nüüd näitan talle kuidas ma siit läbi nikerdan - jalaga või ilma. Pigem oli suhtumine selline, et mida sa jurad seal - anna täiega peale ja tulista gäppi!

Lisaks enda ebaõnnestunud sõidule oli huvitav näha Martini feilimisi, sest neid tavaliselt ju pole. Kuid siinkohal tuleb ikkagi mõista, et mees on väga pikalt trialist eemal olnud. Hendrik ei sõitnud vist üldse ja kahju, et Turu kohale ei tulnud, oleks kindlasti lõbusam ja ägedam olnud. Turu on mind tihtipeale EB'del paika ka pannud, et mida ma juran oma paugutamisega, et võtaks nüüd õige tehnika vms... Ja kui nüüd numbrilisi näitajaid (jõutõmme, side-hop'i kõrgus, gäpi pikkus, jne) siis tmskike oleks pidanud ikka lätlased ära luttima, aga noh, kollektiivselt oli eestlastel paha päev ju :)

Ilmselt kõige enam jäi silma Kaarel (kui meie flatländi kuninga tüdruksõber välja jätta), nimelt kutil on pedal-up metsik, väga hea ratas ja tundub, et ka ratta kontroll väga hea. Mida ei ole on pohhuism. Kaarel, sa pead veidi bungestustrenni tegema, siis hakkad siin veel väga ilusaid sõidutükke näitama. Tee droppe ja vastikuid gäppe, mis kusagil kõrgel vms. Algul meetri kõrgusel, siis pooleteise ja siis kahe jne. Tead ju küll :D

:lammas: :lammas: :lammas:

Ahjaa, kas pilte ka kusagil on?
Roland klõpsis ju :)
What is not started today is never finished tomorrow, biatch.
Kasutaja avatar
karl
VEERAND-KUNN

Mine Üritused/competitions

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline